Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Nieuws

Nieuws

Nieuwe Knaus BoxStar XL met hoog dak: De vierpersoons buscamper

Posted by Webmaster on June 5, 2019 at 5:05 AM


Knaus komt in modeljaar 2020 met een extra uitbreiding op het recent vernieuwde gamma BoxStar buscampers. De nieuwe BoxStar XL-modellen moeten het gamma uitbreiden met twee nieuwe modellen met een verhoogd dak. In tegenstelling tot de meeste hoge buscampers, gebaseerd op Fiat Ducato bestelbus in hoogtevariant 3, heeft Knaus een compleet zelf ontwikkeld dak. Hierdoor weet men veel meer ruimte in dezelfde voertuighoogte te creëren. Niet alleen meet hoofdruimte, maar ook opbergruimte en zelfs een volwaardig extra bed met optimaal comfort. Vanaf nu kunnen ook vrienden, familie, of eigenlijk iedereen mee op stap… de Knaus BoxStar XL is de eerste vierpersoons buscamper zonder concessies!


Het dak is verwaardigd uit hagelwerend en vormvast GFK. Optioneel is deze uit te breiden met een SkyRoof panoramadakraam. De hoogte van de BoxStar XL bedraagt 308cm en de stahoogte maar liefst 238cm. De nieuwe Knaus BoxStar XL is leverbaar in twee uitvoering gebaseerd op de reeds bestaande BoxStar 600 Street (dwarsbed, 599cm) en de BoxStar 600 Lifetime (enkele bedden, 599cm). De prijzen van de BoxStar XL 600 Street en 600 Lifetime zijn nog niet bekend.


Categories: None