Knaus Campers in Nederland

Klik hier om de ondertitel te bewerken

Knaus Sun Ti  |  Informatie & Specificaties

Knaus Sun Ti

De Knaus Sun Ti is dé nummer 1 semi-integraal camper van Knaus dankzij zijn dubbele bodem, perfecte balans tussen functie en design en het grootste panoramadak in zijn klasse. Ook de Sun Ti heeft standaard een extra stevig en hagelwerende GFK dakplaat, een handige ServiceBox (alle nutsvoorziening in één centraal buitenluik), hoogwaardige fenders (overgang cabine-opbouw) zonder zichtbare schroefplekken en kieren.


Ondanks de dubbele bodem welke extra isolatie geeft, een vloerverwarmingseffect, een vlakke vloer biedt en meer opbergruimte met zich meebreng (zowel in in- als exterieur) is de camper toch maar 294cm hoog.

De Sun Ti is er in verschillende indelingen met o.a. dwarsbed, Fransbed, Queensbed en enkele bedden (laatste welke optioneel om te bouwen is naar één groot bed). De lengtes bedragen tussen de 6,99m en 7,47m.


In het interieur zien de bouwkwaliteit terug in het solide en prachtige hoogglans meubeldecor. Bovendien is de Sun Ti voorzien van het Knaus Smart CI-systeem, waarbij alle voorziening via een centraal bedieningspaneel zijn te zien, de verlichting digitaal geschakeld kan worden en men (optioneel) dit alles zelfs via smartphone of tablet kan bedienen.


De bovenkast lopen in één design door in de pet boven de cabine waar het optioneel panoramadakraam zorgt voor veel lichtinval. De pilotenstoelen voor zijn uit te rusten met stoelverwarming en de tafel- en keukenbladen bestaan uit extra solide HPL-materiaal. Bovenkasten zijn voorzien van soft-close met automatische vergrendeling en voorzien van solide metalen grepen.


Bovendien biedt de Sun Ti u een scala aan mogelijkheden met indirecte-/sfeerverlichting. Hetgeen ook wordt geïntegreerde in de ruime keukens, veelal voorzien van handige apothekerskast en veel opbergruimte en werkblad.


Slapen doen we achterin de slaapkamer, optioneel onder het gigantisch panoramadakraam. De matrassen zijn van comfortabel EvoPore.


De enkele bedden zijn optioneel te vergroten tot één groot bed. Onder de voeteneinden van de enkele bedden vinden we twee grote kledingkasten welke tevens van bovenaf te benaderen zijn.

Het Queensbed biedt naast een prachtige bedopstelling twee smalle hangkasten links en recht van het bed.

Ook de badkamers zijn van solide materialen vervaardigd en erg praktisch ingedeeld. Ook is het bij enkele modellen mogelijk de bad-/slaapkamer af te zonderen van de living en keuken.

 

Indelingen

 

Extra Informatie

 

Fotogalerij

 

"Platinum Selection"
ACTIEMODEL