Knaus Campers in Nederland

Klik hier om de ondertitel te bewerken

Knaus Van Ti  |  Informatie & Specificaties

Knaus Van Ti

De Knaus Van Ti is een extra small semi-integraal camper. Hij is de lichtste in zijn klasse, valt extra op door zijn dynamische frameoptiek en biedt ondanks zijn compacte afmetingen veel binnenruimte. De Van Ti heeft een hoogwaardig exterieur dankzij het hagelwerend en extra sterk GFK-dak, de handige SeriveBox (alle voorziening in één centraal buitenluik), een optioneel tweede gasluik voor gemakkelijke toegang en een elegante overgang van cabine naar opbouw zonder zichtbare schroefbevestigingen en/of kieren.


De Van Ti is leverbaar in 3 indelingen allemaal met veel opbergruimte en grote mate van wendbaarheid. De Hybrid Cat Eye LED-achterlichting zorgen voor een mooie afwerking alsmede het Automotive-design d.m.v. de om de hoeklijsten lopende sierkappen. Ook qua isolatie scoort de Van Ti goed danzij zijn 48cm dikke XPS ondervloer met alu-beschermlaag.


De Van Ti is er in zowel met dwarsbed als enkele bedden, tot maximaal 4 gordels en is zeer schikt voor B-rijbewijs. Standaard voorzien van achtergarage (max. 80x110cm). Het interieur straal pure levensvreugde uit. Dankzij de doordachte ventilatie achter de kasten géén kans op condensvorming en overal vinden we handige opbergvakjes. Allen hebben een ruime zitgroep met optioneel LED TV en uitbreidbare tafel. Het optioneel panoramadakraam boven de cabine zorgt voor extra veel lichtinval. Tafel- en keukenbladen zijn gemaakt van extra sterk HPL-houtdesign, cabinestoelen kunnen optioneel in Knaus stoffering geleverd worden met of zonder stoelverwarming. Ook een uitgebreid geïntegreerd navigatiesysteem behoord uiteraard tot de mogelijkheden.


Ook aan soft-close automatisch sluitende kastfronten zal het niet ontbreken. Evenals de 145l koelkast (600 MEG). Verder biedt de keuken u een groot 3-pits gasfornuis en volledig uittrekbare GRASS keukenladen (600 MEG). In de slaapkamer vinden we comfortabele achterbedden met grote afmetingen, optioneel USB stopcontacten voor het opladen van apparaten en de matrassen zijn van EvoPore materiaal voor een goede nachtrust. Standaard is de slaapkamer voorzien van een dakraam en kunstlederen afwerking. Optioneel kunnen de enkele bedden (600 MEG) omgetoverd worden tot één groot bed. Onder de bedden vinden we de kledingkast (600 MEG). De 550 MD heeft een hoge kledingkast. Ook in de comfortabele badkamer vinden we een groot dakraam. De badkamer is gemakkelijk te creëren door de draaibare spiegelwand met magneetsluiting.


Het banktoilet zorgt voor optioneel zitcomfort. De badkamerspiegel is voorzien van geïntegreerde verlichting.

 

Indelingen

 
U bent hier: Home > Modellen > Van Ti

Extra Informatie

 

Fotogalerij