Knaus Campers in Nederland

Klik hier om de ondertitel te bewerken

Wintervastheid

Techniek: Wintervastheid

U Knaus is u ideale reispartner is alle seizoenen. Ook als u graag de koudere oorden opzoekt is de Knaus dé camper voor u. Hieronder ziet u waarom...
 

 Geïsoleerde zijwanden & houtvrije opbouw

Dankzij de uitstekend geïsoleerde zijwanden en de mogelijkheid uw camper compleet houtvrij te laten bouwen is uw Knaus camper uw perfecte reisgenoot... Ook naar de koudere oorden van deze wereld!
 

 ALDE Vloeistofverwarming

Optioneel kunt u uw Sky I, Sky Ti* en Sun Ti laten uitrusten met het ALDE vloerstofverwarmingssysteem voor een nog snellere opwarming en nog betere verspreiden van de opwarming. Kortom, zeker voor de echte wintersporter is het  ALDE-systeem echt een must-have.
 

 Opbergmogelijkheden

Uiteraard heeft elke camper opbergmogelijkheden. Maar een wintersporter kijkt daar toch iets anders naar. Zo heeft Knaus in de dubbele bodem speciale opbergvakken weten te creëren voor de ski-stokken en andere attributen.
 

 Dubbele bodem

De dubbele bodem zorgt niet alleen voor meer opbergruimte en een grote garageruimte, maar isoleert ook nog eens stukken beter. Nooit meer koude voeten! Daarnaast is deze standaard voorzien van GFK-beschermendebodem.
 

 Verwarmde opbergvakken

Met wintermaanden komt kou en vocht. Bijkomend feit is dat men bij het binnen- en buitentreden van de camper deze toch mee naar binnen neemt. Dankzij de diverse verwarmde opbergruimtes zijn uw spullen in een mum van tijd weer warm en droog.
 

 XPS bodemisolatie

Nooit meer koude voeten dankzij de XPS bodemisolatie. Deze isolatie zorgt ten alle tijden voor een aangenaam woonklimaat in uw camper.